Microblading

Wat is microblading?

Microblading is een vorm van tatoeëren. Het is een semi-permanente wenkbrauwprocedure waarbij gebruik word gemaakt van een speciaal wegwerpbaren micro “blade” (mesje).Microblading is een vorm van tatoeëren

Het pigment word in de oppervlakkige dermis toegebracht, waardoor er natuurlijk ogende haar ”strokes” worden gecreëerd.

De behandeling is perfect voor diegenen die last hebben van haaruitval, over geplukte wenkbrauwen of al vollere wenkbrauwen hebben maar het nog willen verbeteren of bijvullen.

Het pigment is 1-2 jaar zichtbaar, afhankelijk van onderhoud en huidtype.

Voor wie is microblading geschikt?

Microblading is geschikt voor klanten die 18 jaar of ouder zijn. Als er eerder permanente make-up is gezet, moeten ze tenminste een jaar voor uw boeking zijn gedaan en moeten ze aanzienlijk vervaagd zijn.

Microblading is helaas niet geschikt voor diegene die zwanger zijn / borstvoeding geven / diabetes type 1 of 2 hebben / bestralingen of kanker hebben.

​Hoelang het blijft zitten?

Er zijn veel factoren die het resultaat van uw behandeling kunnen beïnvloeden. De belangrijkste factor daarvan is de nazorg.
Huidtype is een andere factor die het resultaat kan beïnvloeden. Als u een vettige huid heeft zal het resultaat wat zachter zijn en tot maximaal een jaar duren. Als u een droge huid heeft zal het resultaat wat scherper zijn en tot twee jaar duren.

Andere vragen kunnen beantwoord worden tijdens het intake gesprek.
Er kan natuurlijk ook gebeld of gemaild worden naar verdere vragen.